Ντάνι Άλβες : «Βγήκε η ψυχή από το σώμα μου»

Ντάνι Άλβες : «Βγήκε η ψυχή από το σώμα μου»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξέφρασε την απογοήτευση του για τον τραυματισμό που τον αφήνει εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ρωσία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Λεζ Ερμπιέ και δεν θα δώσει το παρών στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την απουσία του από το Μουντιάλ και περιγράφει τα συναισθήματα του την στιγμή του τραυματισμού του.

«Ήταν κάτι σοκαριστικό για μένα, κατάλαβα ότι είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Η ψυχή βγήκε από το σώμα μου και όταν πάτησα το πόδι μου στον αγωνιστικό χώρο, κατάλαβα πως δεν θα ήμουν στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ. Οι γιατροί μου είπαν στα αποδυτήρια πως θα έπρεπε να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να είμαστε σίγουροι.

Εγώ όμως είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή πως τα πράγματα δεν ήταν καλά, αισθανόμουν πως δεν θα καταφέρω να παίξω στο Μουντιάλ. Δεν ήθελα όμως να χαλάσω τις στιγμές των συμπαικτών μου. Όλοι ξέρουν ότι έχω πάντα το χαμόγελο στα χείλη μου. Τώρα που θα δεν θα πάω στην Ρωσία, θα πρέπει να περιοριστώ στην τηλεόραση. Θα παρακολουθήσω από την τηλεόραση τα παιχνίδια της εθνικής», υποστήριξε ο 35χρονος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ