Με Σαλάχ και Ουάρντα στο Μουντιάλ η Αίγυπτος (pic)

Με Σαλάχ και Ουάρντα στο Μουντιάλ η Αίγυπτος (pic)

Με το μεγάλο της αστέρι τον Μοχάμεντ Σάλαχ θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας η Αίγυπτος, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «Φαραώ». Μέσα και ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον ώμο στον τελικό του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά παρά τις αρχικές ανησυχίες που υπήρχαν για απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βρίσκεται κανονικά στους 23 «εκλεκτούς» της Αιγύπτου, που επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση μετά από 28 χρόνια.

Παράλληλα ο Αργεντίνος τεχνικός των «Φαραώ» συμπεριέλαβε τον Αμρ Ουάρντα, που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Σικαμπάλα, που είχε φορέσει την φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» από το 2005-2006.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Ελ Χανταρί (Αλ Τααβούν), Σεναουί (Αλ Αχλί), Εκρέιμι (Αλ Αχλί)

Αμυντικοί: Φέιθι (Αλ Αχλί), Σαμίρ (Αλ Αχλί), Ασράφ (Αλ Αχλί), Χαμντί (Ζαμαλέκ), Σαφί (Αλ Φαθ), Γκαμπρ (Γουέστ Μπρομ), Ελμοχαμαντί (Άστον Βίλα), Γκαμπέρ (Λος Άντζελες), Ελ Γουένς (Ζαμαλέκ)

Μέσοι: Χαμέντ (Ζαμαλέκ), Αζίζ, Σικαμπάλα (Αλ Ραέντ), Ελ Σαΐντ (Αλ Αχλί), Μορσί (Γουίγκαν), Ελνενί (Άρσεναλ), Καραμπά (Ιτιχάντ), Σομπχί (Στόουκ), Τρεζεγκέ (Κασίμπασα), Ουάρντα (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Μοχσέν (Αλ Αχλί), Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

https://twitter.com/Pharaohs/status/1003593162990997504

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ