Παρακαλάνε κλαίγοντας τους Νιγηριανούς οι Αργεντίνοι!

Παρακαλάνε κλαίγοντας τους Νιγηριανούς οι Αργεντίνοι!

Που έφτασε η Αργεντινή… Μετά τη «σφαλιάρα» από την Κροατία με 0-3 το βράδυ της Πέμπτης (22/6) η ομάδα του Λιονέλ Μέσι φλερτάρει έντονα με τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Πλέον η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι δεν εξαρτάται από τον εαυτό της και έτσι οι οπαδοί της κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βοηθήσουν τη […]

Που έφτασε η Αργεντινή… Μετά τη «σφαλιάρα» από την Κροατία με 0-3 το βράδυ της Πέμπτης (22/6) η ομάδα του Λιονέλ Μέσι φλερτάρει έντονα με τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Πλέον η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι δεν εξαρτάται από τον εαυτό της και έτσι οι οπαδοί της κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βοηθήσουν τη χώρα τους.
Χαρακτηριστικό ότι κάποιοι φίλαθλοι της Αργεντινής έφτασαν στο σημείο να παρακαλάνε τους Νιγηριανούς ώστε να μείνουν ζωντανοί!

Κι αυτό καθώς μια νίκη της Ισλανδίας στέλνει την ομάδα της Λατινικής Αμερικής… αδιάβαστη και πίσω στο σπίτι της. Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» στην αναμέτρηση με την Νιγηρία έφτασαν ακόμη και να βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα της Εθνικής Νιγηρίας, αναρτώντας παράλληλα και σχετικά πανό.

Μάλιστα όπως βλέπετε ο συγκεκριμένος φίλαθλος δάκρυσε από την αγωνία του παρακολουθώντας το εν λόγω ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ