Ζιρού : «Ο Ανρί επέλεξε λάθος πλευρά»

Ζιρού : «Ο Ανρί επέλεξε λάθος πλευρά»

Ο Ολιβιέ Ζιρού σχολίασε το γεγονός πως ο Τιερί Ανρί θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην εθνική ομάδα της χώρας του στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο στα ημιτελικά του Μουντιάλ και ο βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στους κόκκινους διαβόλους, Τιερί Ανρί θα είναι αντίπαλος κόντρα στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, και των τρικολόρ είναι αναγκασμένος να βρεθεί απέναντι στη Γαλλία, όπου κατέκτησε ως παίκτης Μουντιάλ το 1998 και μάλιστα να την αποκλείσει. Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για το ματς της Γαλλίας απέναντι στο Βέλγιο και τον Ανρί και δήλωσε πως ο παλαίμαχος φορ έχει διαλέξει τη λάθος πλευρά.

«Θα είναι χαρά μου να του δείξω πως επέλεξε λάθος πλευρά», δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ολιβιέ Ζιρού και πρόσθεσε: «Θα είναι περίεργο που θα είναι απέναντί μας. Όμως αυτό που με απασχολεί είναι να νικήσουμε».

Την ιδιαιτερότητα της θέσης του «Τιτί» σχολίασε και ο Ντιντιέ Ντεσάν, συμπαίκτης του όταν η Γαλλία είχε κατακτήσει το Μουντιάλ το 1998. «Είναι περίεργο, γιατί είναι Γάλλος και θα βρίσκεται στον βελγικό πάγκο. Φαντάζομαι ότι και για εκείνον θα είναι παράξενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ