«Κλάμα»: H Βίρνα Δράκου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού – Το βίντεο που έγινε viral

«Κλάμα»: H Βίρνα Δράκου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού – Το βίντεο που έγινε viral

Την… άφιξη του κορονοϊού στη χώρα μας είχε «προβλέψει» η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Πολύ μπροστά ήταν ο αξέχαστος σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος!

Ένα απόσπασμα από τη Λάμψη έχει γίνει viral εν μέσω καραντίνας και ποιο είναι αυτό;

Η Κάτια Δανδουλάκη πριν από χρόνια υποδύονταν τη Βίρνα Δράκου, τη σύζυγο του μεγιστάνα Γιάγκου Δράκου -κατά κόσμον, Χρήστο Πολίτη- και σε μία σκηνή της θρυλικής σειράς του είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε προσβληθεί από τον «ιό», ότι ζούσε, θα εξακολουθούσε να ζει αλλά καλό θα ήταν να κρατούν τις αποστάσεις για καλό και για κακό!

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Κάτια Δανδουλάκη ρωτήθηκε για το εν λόγω βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και η ηθοποιός επεσήμανε πως έχει πλήρη γνώση για το βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια από τη Λάμψη και έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε στην εκπομπή του Open Tv: «Το έχω δει και έχω γελάσει πάρα πολύ. Τότε το σενάριο αυτό έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας και τώρα το ζούμε στην πραγματική μας ζωή. Το συγκεκριμένο απόσπασμα μου το έχουν στείλει όλοι όσοι με γνωρίζουν».

Μάλιστα, η εκπομπή σχολίασε και τη… μυθική φράση της Βίρνας «αδύνατο να αρρωστήσω, είμαι πλούσια».

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στο σίριαλ που σαρώνει τηλεοπτικά, τις «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε ένα δυνατό spoiler. Συγκεκριμένα τόνισε: «Ίσως φτιάξω τη σχέση των δύο αδελφών, του Δούκα και του Μιλτιάδη αλλά κανείς δε γνωρίζει αν οι τηλεθεατές θα το δουν είτε σε αυτή τη σεζόν είτε στην επόμενη που θα ακολουθήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για το αστείο αυτό στιγμιότυπο από τη Λάμψη που έγινε viral εν μέσω καραντίνας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ