Ποντάρισμα με αξία από την Ισπανία

Ποντάρισμα με αξία από την Ισπανία

Υπάρχουν επιλογές σήμερα (19/11) σε πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αυτό της Β’ Ισπανίας.

Μια μέρα μας χωρίζει από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα προγνωστικα μουντιαλ 2022 έχουν την τιμητική τους. Αλλά επιλογές υπάρχουν σήμερα (19/11) και σε πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αυτό της Β’ Ισπανίας.

16η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν έχει υποστεί ήττα από τη Λεγανές στα πρόσφατα 16 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-3 εκτός έδρας επί της Μπεασάιν, για το Κύπελλο. Μόλις στο 8’ ο Τζούρτζεβιτς σκόραρε για το 0-1 και στο 25’ ο Σανθ ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 56’ ο Πίτα σκόραρε για το 2-1 των γηπεδούχων και στο 75’ ο Κρίστιαν Ριβέρα ισοφάρισε 2-2. Στην παράταση, στο 120’, ο Κρίστο Γκονθάλεθ έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση της Μπεασάιν (2-3) για το Κόπα ντελ Ρέι, χρειάστηκε να φτάσει στον έξτρα χρόνο της παράτασης για να πάρει εν τέλει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έστω κι έτσι, ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Είναι οριακά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται πόντους για να βρεθεί πιο κοντά στην εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Ο κόουτς Αμπελάρδο ζήτησε έναν κεντρικό αμυντικό και αποκτήθηκε ο Μπρούνο Γκονθάλεθ, με τον 32χρονο να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βαγιαδολίδ, Λεβάντε, Χετάφε, Μπέτις. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Γκίγε Ρόσας και οι τραυματίες Πολ Βαλεντίν, Γκραχέρα, Πέδρο Ντίαθ, Μιλοβάνοβιτς και Γιόνι.

Σπόρτινγκ Χιχόν Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, από τη Χερνίκα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι. Στην κανονική διάρκεια του ματς και στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι δε βρήκαν λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Χερνίκα. Στα πέναλτι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 6-5.

Η Λεγανές προέρχεται από έναν απρόσμενο και ταπεινωτικό αποκλεισμό στο πλαίσιο του Κυπέλλου, όχι από άποψη του σκορ, αλλά λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου. Δε βρήκε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Χερνίκα, έμεινε εκτός συνέχειας διοργάνωσης, ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι ικανοποιητική τελευταία, με αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. “Η επιλογές μου για την ενδεκάδα, δίνουν απάντηση για το ποια είναι η γνώμη μου για τις ανανεώσεις παικτών όπως οι Χοσέ Αρνάιθ και Χουάν Μουνιόθ”, δήλωσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει τον Γκάκου Σιμπασάκι που είναι στο Μουντιάλ με την Ιαπωνία και τον τραυματία Ντάνι Χιμένεθ. Επιστρέφουν Ομερούν και Νέιου.

Λεγανές Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις είχαν “2-3 τέρματα”

*Σκοράρει σε 5/10 παιχνίδια εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφίρροπη αναμέτρηση, μεταξύ δύο ομάδων που βελτιώθηκαν με την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ιδίως η Λεγανές, που έχει και λιγότερες απουσίες για το ματς στο “Μολινόν”. Ωστόσο, η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι δυνατή εντός έδρας, δύσκολα θα ηττηθεί. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 2.24.

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα, μαζί με όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/sportingk-xixon-legkanes/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ