Τρελά ποσά στο ματς Λαμία – Απόλλων

Τρελά ποσά στο ματς Λαμία – Απόλλων

Οι τζίροι των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής * Ποντάρεται ο Ολυμπιακός σήμερα.

Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε αναλύσει στοιχηματικά σχεδόν όλα τα ματς της 27ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Είχαμε «προβλέψει» μέχρι και τη φραγή της συνάντησης της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που έγινε.

Υπενθυμίζουμε ότι πολυσυζητημένη η ισοπαλία προσφέρθηκε αρχικά στο 1,75 και μετά τη φραγή της, η απόδοση υποχώρησε μέχρι και στο 1,40 σε όσες εταιρείες συνέχισαν να προσφέρουν στοίχημα για αυτό το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας αφαιρέθηκε από τα προγράμματα πολλών παρόχων στοιχήματος, μένοντας επηρεασμένοι από την τεράστια ζήτηση του Χ.

Το ανταλλακτήριο της betfair που δεν συνηθίζει να «κόβει» αγώνες, άφησε το πεδίο δράσης των παικτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο ανοιχτό. Και οι παίκτες βρήκαν ένα ματς για να αποκομίσουν κέρδος. Χαμός γινόταν πριν από το σφύριγμα της έναρξης. Είχαν πονταριστεί 121.000 ευρώ στα 1-2-Χ αρχικά και το 65% είχε πέσει πάνω στο 1,46. Μέχρι το τέλος του αγώνα, το ποσό έφτασε τις 280.000 ευρώ και η συντριπτική πλειοψηφία του υπόλοιπου κεφαλαίου είχε τοποθετηθεί πάνω στο σημείο που περίμεναν όλοι. Πρόκειται για το Νο1 παιχνίδι της αγωνιστικής στο ποντάρισμα (εξαιρείται ο αγώνας της Λάρισας ο οποίος προσφέρεται πάντα σε ελάχιστες εταιρείες και του Ολυμπιακού που διεξάγεται το βράδυ).

Συνεχίζοντας, το over / under 2,5 ανέβηκε στις 40.000 ευρώ με έμφαση στο under (συνήθως οι ισοπαλίες χαρακτηρίζονται από χαμηλά σκορ). Ψάξαμε και βρήκαμε και την κίνηση της όχι και τόσο δημοφιλούς αγοράς του under / over 1,5, η οποία άγγιξε τις 90.000 ευρώ! Ακόμα και του under / over 0,5 παρουσίασε μεγάλη κίνηση στο live φτάνοντας μέχρι και τις 58.000 ευρώ που επίσης επέστρεψαν πολλαπλασιασμένα στους παίκτες του στοιχήματος. Και για να το κλείσουμε, στην αγορά του ακριβούς σκορ, δηλαδή αυτή που ασχολούνται ελάχιστοι, είδαμε 25.000 ευρώ, με το 0-0 να έχει τη μερίδα του λέοντος και το 1-1 να ακολουθεί.

Το θετικότατο της υπόθεσης είναι ότι οι προσδοκίες του στοιχηματικού κόσμου είχαν θετική επιβεβαίωση. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, σημειώνονται διαφορετικά σκορ και το κοινό ψάχνει να βρει τι έγινε και χάθηκαν τα ευρώ του.

Για να δούμε και τα υπόλοιπα. Στο ματς του Πλατανιά με την ΑΕΚ το κοντέρ στο 1-2-Χ σταμάτησε στις 230.000 ευρώ μαζί με το Live και τα περισσότερα ήταν βέβαια στο διπλό.

Ο ΠΑΟΚ στην εύκολη αποστολή του απέναντι στον Πανιώνιο ακολουθήθηκε από 122.000 ευρώ.

Στη Λεωφόρο μοιράστηκαν και στα τρία σημεία συνολικά 66.000 ευρώ με τη νίκη του Παναθηναϊκού να συγκεντρώνει το 33% του κεφαλαίου.

Στη Λιβαδειά παίχτηκαν 58.000 ευρώ, τα περισσότερα στην ισοπαλία και στο διπλό του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Λεβαδειακός υπερίσχυσε.

Όσο για το ματς της Ξάνθης, η κίνηση δεν ξεπέρασε τις 25.000 ευρώ στα σημεία.

Σήμερα ποντάρεται ο Ολυμπιακός. Μην φανταστείτε ότι συμβαίνει κάτι φοβερό. Είναι Δευτέρα και τα παιχνίδια αισθητά λιγότερα. Επίσης το μέχρι πρότινος τεράστιο 1,33 δελέασε πλήθος κόσμου και πλέον η τιμή του άσου χαμήλωσε στο 1,17, τιμή πιο συνηθισμένη σε αναμετρήσεις με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ