Ανοιχτό του Βεζένκοφ για Κινγκς – Τι δείχνουν οι κινήσεις που έκανε το Σακραμέντο

Ανοιχτό του Βεζένκοφ για Κινγκς – Τι δείχνουν οι κινήσεις που έκανε το Σακραμέντο

Οι Κινγκς συνεχίζουν να ενισχύονται με παίκτες, όμως προς το παρόν δεν έχουν κίνηση για τον Σάσα Βεζένκοφ. Γιατί παραμένει ανοιχτή η υπόθεση...

Το ΝΒΑ κινείται σε ρυθμούς μεταγραφών και ανταλλαγών και όλες οι ομάδες προχωρούν τον σχεδιασμό τους. Μια από αυτές είναι και οι Σακραμέντο Κινγκς, που απέκτησαν πρόσφατα τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού προέρχεται από μια μαγική σεζόν, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους των νταμπλούχων Ελλάδας και ανάγκασε τους «Βασιλιάδες» να παρακολουθήσουν στενά την περίπτωση του.

Οι Κινγκς που έχουν να βρεθούν στα play offs εδώ και 16 χρόνια κοιτάζουν τον Βεζένκοφ και έχουν τη δυνατότητα αν καταβάλλουν 750.000 δολάρια στον Ολυμπιακό να τον πάρουν και να παίζει τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Ωστόσο, αν και το Σακραμέντο ψάχνει αναπληρωματικό ψηλό, έχει κάνει αρκετές από τις κινήσεις που ήθελε και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του «Βέζε».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό τους όμως, οι Σακραμέντο Κινγκς έδωσαν τα δύο two-way συμβόλαια σε Νεμίας Κουέτα και Κίον Έλις και πλέον μένουν 3 θέσεις «ανοιχτές» θέσεις στο ρόστερ τους. Ο Μόντε ΜακΝάιρ δουλεύει αρκετές περιπτώσεις για να κλείσει το ρόστερ και δεδομένα είναι και ο Βεζένκοφ στο μυαλό του.

Οι σημαντικές κινήσεις έγιναν στα γκαρντ, όπου οι Κινγκς απέκτησαν τον free agent Μαλίκ Μονκ, που έρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τους Λέικερς, ενώ προχώρησαν σε ανταλλαγή με τους Ατλάντα Χοκς, στέλνοντας τους Τζάστιν Χόλιντεϊ και Μο Χάρκλες στην Τζόρτζια, για χάρη του Κέβιν Χέρτερ, κλείνοντας τις «ανάγκες» για τους «κοντούς».

Οι «Βασιλιάδες» μάλιστα προχώρησαν και σε ακόμη δυο κινήσεις κάνοντας δικό τους τον Νεμίας Κουέτα (2η σεζόν στην ομάδα) και τον Κίον Έλις (undrafted ρούκι από την Αλαμπάμα που μέτρησε 12,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 46% στα σουτ εντός πεδιάς πέρυσι).

Το ρόστερ των Κινγκς πλέον μετράει πλέον 14 ενεργά συμβόλαια. 12 εγγυημένα και 2 two way και ουσιαστικά μένουν τρεις θέσεις κενές. Ο Βεζένκοφ λοιπόν είναι ψηλά στη λίστα, όμως μέχρι στιγμής δεν τον έχουν ενοχλήσει με επίσημη πρόταση, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Ολυμπιακό. Όμως το ενδιαφέρον είναι σοβαρό και υπαρκτό και δεν αποκλείεται να γίνει η κίνηση για τον παίκτη.

Στις ΉΠΑ θεωρούν ότι ο Βεζένκοφ αν όχι φέτος, του χρόνου θα πάει στο ΝΒΑ, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει αυτό το σενάριο και ειδικά εκείνο που λέει πως οι Κινγκς θα καταβάλλουν τη ρήτρα και θα πάρουν από τους Πειραιώτες τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ