Γκουαρντιόλα: «Πιο δύσκολο το τρεμπλ απ΄το Τσάμπιονς Λιγκ»

Γκουαρντιόλα: «Πιο δύσκολο το τρεμπλ απ΄το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τρεμπλ από την ομάδα του, αλλά και στο ότι η Σίτι δεν κατάφερε να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την ανωτερότητα της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Γουότφορντ, φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου με την εντυπωσιακή της νίκη με 6-0.

Η Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ στην Αγγλία (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ) και ο τεχνικός της, Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας του στις αγγλικές διοργανώσεις.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε μάλιστα στην επιτυχία των πολιτών, αλλά και στο ότι η Σίτι δεν κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέροντας πως η επίτευξη του τρεμπλ στην Αγγλία είναι πιο δύσκολη υπόθεση από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα μου άρεσε να κατακτήσουμε το Champions League, αλλά αυτό το τρεμπλ είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι είμαι ο πρώτος προπονητής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα το καταφέρουν αλλά αυτή την στιγμή το έχει πετύχει η Σίτι κι αυτό είναι ένα ξεχωριστό επίτευγμα για τον σύλλογο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ