Ποιες θα είναι οι 9 χειρότερες μέρες του 2020 σύμφωνα με την αστρολογία

Ποιες θα είναι οι 9 χειρότερες μέρες του 2020 σύμφωνα με την αστρολογία

To μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, τουλάχιστον αστρολογικά!

To μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, τουλάχιστον αστρολογικά! Έχουμε έξι εκλείψεις, τρεις περιόδους ανάδρομου Ερμή, ανάδρομης Αφροδίτης και ανάδρομου Άρη. Ακούγεται διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ανάμεσα σε όλες αυτές τα φανταχτερές διαδρομές των πλανητών, υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετές περισσότερες ημερομηνίες που θα μας τροφοδοτήσουν με όλο και περισσότερη ένταση και παραφροσύνη.

Δες λοιπόν ποιες είναι οι ημερομηνίες της χρονιάς που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, σύμφωνα με την αστρολόγο Lisa Stardust του Cosmopolitan -και όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου: Σύνοδος Ερμή, Πλούτωνα και Κρόνου στον Αιγόκερω

Μεγάλη ενεργειακή στιγμή για τον Αιγόκερω! Αυτή η ευθυγράμμιση πέφτει αμέσως μετά την σεληνιακή έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου και φέρνει το δράμα στο προσκήνιο από την αρχή, κιόλας, του έτους. Μπορούν να συμβούν τα πάντα από το να χαλάσεις τη δίαιτα σου μέχρι να εμπλακείς σε ερωτικό τρίγωνο. Μπορεί και να έχεις και την τελευταία πικρή λέξη.

23 Μαρτίου: Σύνοδος Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Περίμενε να αποκτήσεις εμμονή με την επίτευξη των στόχων σου, ανεξάρτητα από το κόστος, κάτι που δυστυχώς μπορεί να σημαίνει ότι θα προσβάλλεις συναδέλφους και φίλους σου. Αυτή η πτυχή θα προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις. Και μπορεί να οδηγήσει σε μερικές από εμάς να ρίξουμε και ένα δάκρυ το βράδυ.

31 Μαρτίου: Σύνοδος Άρη και Κρόνου στον Υδροχόο

Αυτή η αστραπιαία ενέργεια θα σε κάνει αποφασισμένη όχι μόνο να αναλάβεις τον έλεγχο των πάντων αλλά και να επιβάλεις τις πεποιθήσεις σου σε άλλους – το καλό, το κακό και το άσχημο. Καλύτερα να μην μπεις στα social media εκείνη την ημέρα.

13 Ιουνίου: Σύνοδος Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Όταν ο πλανήτης της δράσης Άρης και ο ομιχλώδης Ποσειδώνας συναντιούνται, ακυρώνουν ο ένας την ενέργεια του άλλου. Δηλαδή, αμφισβητούν μεταξύ τους τις κοσμικές ενέργειες τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα αναγκαστείς να σταματήσεις και να μην είσαι σε θέση να προχωρήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Να περιμένεις να αισθανθείς κολλημένη σε όλες τις περιοχές της ζωής σου.

13 Αυγούστου, 9 Οκτωβρίου και 23 Δεκεμβρίου: Ευθυγράμμιση Άρη στον Κριό και Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Επειδή ο Άρης γίνεται ανάδρομος το φθινόπωρο του 2020, θα έχεις την ευχαρίστηση να ασχοληθείς με αυτή την έντονη ενέργεια τρεις φορές φέτος. Μπορεί να γίνεις εξαιρετικά εγωίστρια, στο γραφείο ή στην κρεβατοκάμαρα.

21 Δεκεμβρίου: Σύνοδος Δία και Κρόνου στον Υδροχόο

Αυτή η διαμετακόμιση, γνωστή ως η Μεγάλη Σύζευξη, συμβαίνει κάθε 19 χρόνια. Μαζί, αυτοί οι δύο πλανήτες δημιουργούν μια φυσική αμφιθυμία όταν βρίσκονται σε πραγματική δράση μαζί. Μας κάνει όλους αβέβαιους για το μέλλον μας και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο πλαίσιο εταιρικών σχέσεων.

31 Δεκεμβρίου: Αφροδίτη στον Τοξότη στον Νότιο δεσμό

Αυτή η όψη θα μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι ερωτοχτυπημένοι και οικονομικά ασταθείς, λόγω της σύνδεσης της Αφροδίτης με τον Νότιο δεσμό. Θα αισθανθείς κολλημένη στο παρελθόν και πιθανότατα θα συναντήσεις έναν πρώην. Ίσως να πάρεις ατυχείς οικονομικές αποφάσεις και να δεσμευτείς με λάθος άτομο.

Μην ανησυχείς! Τώρα που ξέρεις αυτές τις ημερομηνίες, μπορείς να προγραμματίσεις, να παραμείνεις ψύχραιμη και να σκεφτείς καθαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ