Σπανός : «Tιμή μας να υπηρετούμε αυτή την ομάδα»

Σπανός : «Tιμή μας να υπηρετούμε αυτή την ομάδα»

Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό, ότι δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του και χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την νίκη. Ακόμα,έκανε εκτενή αναφορά και στα αυριανά γενέθλια του Άρη που συμπληρώνει 104 χρόνια από την ίδρυση του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: […]

Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό, ότι δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του και χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την νίκη. Ακόμα,έκανε εκτενή αναφορά και στα αυριανά γενέθλια του Άρη που συμπληρώνει 104 χρόνια από την ίδρυση του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αν και εμείς θέλουμε να τα τελειώνουμε γρήγορα. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό νέο προπονητή. Αυτό το έδειξε και η εικόνα του αγώνα. Ίσως η απειρία τους μας βοήθησε να κερδίσουμε. Μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που είχαν οι παίκτες μου και όχι τόσο από το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Από εκεί και πέρα δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Η πίεση είναι μεγάλη. Πρέπει να τους αποφορτίσω κι εγώ και όλοι γύρω από την ομάδα. Είναι μονόδρομος η άνοδος».

Για τα γενέθλια του Άρη: «Για εμάς είναι μία μεγάλη μέρα, καθώς αύριο η ομάδα έχει τα γενέθλια της για τα 104 χρόνια. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε αυτή τη μέρα και είναι τιμή μας που υπηρετούμε αυτή την ομάδα. Να ευχαριστήσω άπαντες, διοίκηση, παίκτες και τεχνικούς διευθυντές, γιατί έχω έρθει σε μία ομάδα, που είναι άλλων προδιαγραφών και φαίνεται από το όνομά του. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας».

Για τη λειτουργία της άμυνας: «Η άμυνα είναι ένα στοιχείο που για εμάς είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν μέρες και στιγμές, που δεν μπορείς να γκρεμίσεις ό,τι εξαιρετικό έχεις φτιάξει πίσω. Θα γίνονται και λάθη, είναι ανθρώπινο».

Για τον Πλατέλλα ως επιτελικό χαφ: «Η συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε 4-4-2 με ρόμβο. Σε αυτή την κατάσταση, εμείς έχουμε έναν παίκτη λιγότερο. Εκεί ο Πλατέλλας δεν φάνηκε πολύ. Ίσως να τον ξαναδείτε, σήμερα όμως δεν πέτυχε, διότι οι παίκτες του κέντρου είναι σημαντικό να είναι ίσοι. Αλλά ήταν ειδικών συνθηκών το ματς το σημερινό».

Για τον Μπαργκάν: «Το πρόβλημά του, για μένα, είναι φυσικής κατάστασης και τίποτα άλλο. Ένας παίκτης με τα στοιχεία του Μπαργκάν, αν είχε αυτά του Κάσσου, σκεφτείτε που θα ήταν. Ήταν δικαίωμά μου να τον θέλω ή όχι στην ομάδα. Εγώ θέλω τον Μπαργκάν που έχω στο μυαλό μου. Δεν θέλω κάποιον άλλον. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ό,τι έγινε με τον Μπαργκάν δεν έγινε κακοπροαίρετα και δεν έχει κάτι μαζί του. Έχει υποπέσει σε λάθη, που αλλού θα τον είχαν τελειώσει, εμείς το σεβαστήκαμε και κάναμε πίσω δύο-τρεις φορές. Στον Άρη να κάνεις βήματα πίσω για έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο. Είναι θέμα δικό του να προσέχει τον εαυτό του και να φτάσει στο επιθυμητό του επίπεδο».

Για την άνοδο: «Εδώ που φτάσαμε, παίζουν ρόλο και τα άλλα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να περιμένει και την μαθηματική άνοδο της. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Να προχωρήσουμε σεμνά και ταπεινά. Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό. Η Δόξα είναι φορμαρισμένη. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Τουλάχιστον τα παιδιά βγάζουν την πίεση με έναν καλό τρόπο, όπως είδαμε και σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ