Άρης : Ατομικό πρόγραμμα ο Διαμαντόπουλος

Άρης : Ατομικό πρόγραμμα ο Διαμαντόπουλος

Ο Έλληνας επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, γυμνάστηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν συμμετείχε στο απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός αισθανόταν ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Ακόμα, ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης να ανακοινώσει την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων Άρτας (29/04, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός του ΑΡΗ, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα.

Σήμερα, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν το απόγευμα στο Δασυγένειο, με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να ακολουθεί –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αστράγαλο)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ