Κομπανί : «Τις κορυφαίες μονάδες η Βραζιλία, υπάρχει τρόπος να την χτυπήσουμε»

Κομπανί : «Τις κορυφαίες μονάδες η Βραζιλία, υπάρχει τρόπος να την χτυπήσουμε»

Την ποιότητα της Βραζιλίας παραδέχθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Βελγίου, προσθέτοντας ωστόσο ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει τους καριόκας.

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (6/7, 21:00), με τον Βενσάν Κομπάνί να παρουσιάζεται αρκετά αισιόδοξος για πρόκριση της χώρας του.

Πάντως ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε ότι οι Βραζιλιάνοι διαθέτουν τις καλύτερες μονάδες από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι η Βραζιλία η καλύτερη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο;
«Μεμονωμένα, η Βραζιλία είναι η ισχυρότερη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι μια φιλοφρόνηση, αλλά δεν αλλάζει τις πιθανότητές μας εναντίον τους, κανένας από μας δεν σκέπτεται ότι έχουμε ήδη χάσει από τη Βραζιλία. Αμυντικά είναι δυνατοί, κερδίζουν τις μονομαχίες στην επίθεση, δεν φοβούνται το ένας εναντίον ενός. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια, αλλά αν παίξουμε ατομικά θα χάσουμε».

Μπορεί να σε αναγκάσει ένας τέτοιος αντίπαλος να είσαι λιγότερο επιθετικός;
«Καμία ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει τη φιλοσοφία του παιχνιδιού της η οποία πρέπει να παραμένει ίδια. Ακόμη και η Βραζιλία, η οποία βέβαια είναι πολύ ισχυρή επιθετικά και δεν φοβάται να αμυνθεί. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να προκαλέσεις πρόβλημα στην αντίπαλη ομάδα».

Ο Νεϊμάρ έχει επικριθεί πολύ: Αν τον είχες απέναντι σου, τι θα του έλεγες;
«Και εσείς, τι θα του λέγατε, αν ήσασταν Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, πείτε μου… αχ φοβάστε να απαντήσετε (γέλια). Δεν με ενδιαφέρει.

Το Βραζιλία-Βέλγιο, θα έπρεπε να ήταν τελικός;
«Θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Βραζιλία στον τελικό, αλλά πρέπει να πούμε ότι για μας αυτός είναι ο τελικός και πρέπει να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ