Ανχελ Γκόμες : Η πρώτη αντίδραση μετά τη γκάφα με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ανχελ Γκόμες : Η πρώτη αντίδραση μετά τη γκάφα με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο 17χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την οργή των οπαδών της ομάδας του, εξαιτίας ενός like που έκανε σε πανηγυρικό ποστ παίκτη της Σίτι, μετά τη μεγάλη νίκη της συμπολίτισσας στο Ολντ Τράφορντ.

Να που τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα καλύτερα πρωταθλήματα… Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ανχελ Γκόμες, οποίος έκανε τα λάθος να πατήσει like σε φωτογραφία στο Instagram που συνοδευόταν από τη φράση «Το Μάντσεστερ είναι μπλε». Κι αυτό λίγες ώρες μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα των κόκκινων διαβόλων από τη Σίτι με 2-1!

Το τι επακολούθησε; Χαμός από τους εξοργισμένους φίλους της ομάδας του που ζητούν την αποπομπή του εδώ και τώρα! Πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος επιθετικός έκανε like σε ποστ του Μπραχίμ Ντίαζ της συμπολίτισσας, για να αντιμετωπίσει μετά από λίγα λεπτά την οργή των οπαδών της Γιουνάιτεντ!

«Αυτό που έκανε είναι ντροπιαστικό. Διώξτε τον άμεσα. Δεν μας νοιάζει αν πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή. Πουλήστε τον τώρα. Είναι πραγματικά αηδιαστικό ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες μας να κάνει like στη φράση “το Μάντσεστερ είναι μπλε”. Δέκα χρόνια πριν οι Ρίο Φέρντιναντ και Γκάρι Νέβιλ θα τον είχαν σταυρώσει. Κρίμα που δεν υπάρχουν προσωπικότητες σαν κι αυτούς στην ομάδα», ήταν μέσες άκρες όσα έγραφαν οι εκνευρισμένοι οπαδοί της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά από ολό αυτό το χαμό αρνητικών σχολίων που δέχθηκε, ο νεαρός διεθνής απάντησε στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ με την παρακάτω φωτογραφία. Ποστάροντας τον εαυτό του με τη φανέλα της ομάδα και χωρίς να γράψει το παραμικρό, χρησιμοποίησε δύο καρδιές προκειμένου να τονίσει την αγάπη του για τον σύλλογο.

Το αν τελικά η κίνηση αυτή γλυκάνει τους οπαδούς που ζητούν το… κεφάλι του, είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ