Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»

Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»

Τον λόγο που η Λίβερπουλ απέρριψε τον Ερικ Καντόνα αποκάλυψε ο Γκρέιαμ Σούνες.

Ο Ερίκ Καντονά δεν ήταν ποτέ μια… ήσυχη πρωσοπικότητα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν έπαιξε στην Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του η θρυλική φίγουρα των Reds Γκρέιαμ Σούνες.

Η άλλοτε δόξα της Λίβερπουλ εξιστόρησε τους λόγους να απορρίψει τον Γάλλο επιθετικό, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρεις για το πως οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.

Ο Καντονά ως παίκτης της Νιμ είχε πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών μηνών΄, ενώ παράλληλα είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Σε αυτό το σημείο επενέβη ο τότε προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Μισέλ Πλατίνι, όποιος στο περιθώριο του Λίβερπουλ-Οσέρ είχε προτείνει στον Σούνε να πάρει τον Καντόνα στην Λίβερπουλ

Ωστόσο, ο Σούνες δεν πείστηκε, με τον Καντόνα λίγα χρόνια αργότερα να γράφει την δικιά του ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με περίμενε ο Πλατινί και μου είπε: Σου έχω έναν εκπληκτικό παίκτη. Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι ξεχωριστά ταλαντούχο», δήλωσε ο Σούνες, ο οποίος πλέον βρίσκεται μακριά από τους πάγκους. «Τότε εγώ του απάντησα: Κοίτα Μισέλ. Έχω ήδη προβληματικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολα αποδυτήρια και δεν ήθελα ακόμα έναν τέτοιο παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ