Βέλεθ : «Νωρίς για να… τρελαθούμε, απολαμβάνω κάθε στιγμή»

Βέλεθ : «Νωρίς για να… τρελαθούμε, απολαμβάνω κάθε στιγμή»

Ο Φραν Βέλεθ εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη σημερινή media day όπου μίλησε για την επιλογή του να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και την προσαρμογή του σε αυτό.

Ο Φραν Βέλεθ εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη σημερινή media day και μίλησε για την επιλογή του να έρθει στον Άρη αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το κόσμο της ομάδας:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στην αρχή αλλά το πιο σημαντικό είναι οι νίκες που έκανε η ομάδα. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και μου είχαν πει πως αν κερδίζαμε στην Λαμία θα ήταν γεμάτο το γήπεδο με την Λάρισα. Στο τέλος, αυθόρμητα, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ειδικά στο παιχνίδι της Λαμίας, παρά την βροχή δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να μας στηρίζουν».

Πρόσθεσε: «Εγώ σε κάθε παιχνίδι θέλω να δείχνω πόσο ευχαριστιέμαι το άθλημα σε κάθε αγώνα και περνάω καλά και μέσα και έξω από το γήπεδο, απολαμβάνω την κάθε στιγμή μου εδώ. Είναι πολύ νωρίς για να τρελαινόμαστε με αυτά που έχουμε κάνει, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος της χρονιάς».

Για την προσαρμογή του, τόνισε: «Οι Έλληνες παίκτες μας υποδέχτηκαν πολύ καλά και έχουμε γίνει μία ωραία παρέα. Μπορεί να έχουμε κάποια μικροπροβλήματα ακόμα με την επικοινωνία όμως σιγά-σιγά τα ξεπερνάμε. Εγώ προσπαθώ να μάθω και κάποιες ελληνικές λέξεις, όπου με βοηθάει και ο Τζανακάκης στις προπονήσεις».

Εξήγησε ότι «διάλεξα το νούμερο 44, γιατί με αυτό έκανα ντεμπούτο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το φορούσα και πέρσι. Γι’ αυτό το διάλεξα και στον Άρη».

Για την επιλογή του να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μου ταιριάζει πολύ εδώ, γιατί οι οπαδοί βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό και εγώ έτσι το βλέπω το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ