3-0 μετά από 18 χρόνια για το Περιστέρι

3-0 μετά από 18 χρόνια για το Περιστέρι

Η επίδοση του Περιστερίου της σεζόν 2000-01 όμως μοιάζει... άπιαστη καθώς έπρεπε να φτάσει στο φινάλε του 1ου γύρου για να ηττηθεί και μάλιστα από τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, χθες ήταν η σειρά του Χολαργού. Το Περιστέρι Βίκος Cola επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην Betshop Basket League, κάνοντας το 3/3 που συνιστά την καλύτερη εκκίνηση του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα από την περίοδο 2000-2001.

Τότε η ομάδα του Περιστερίου είχε αρχίσει επίσης με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές…

*Είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ εντός με 77-70 (Φορντ 19, Ζεβροσένκο 18 – Λιαδέλης 23, Κορωνιός 11).

*Τη Δάφνη εκτός με 86-78 (Εντουαρντς 17, Τζόνσον 16 – Φορντ 25, Τσαρτσαρής 16).

*Το Μαρούσι εντός έδρας με 85-77 (Φορντ 22, Ντίνκινς 16 – Ολιβερ 21, Μασλαρινός 22).

Η επίδοση του Περιστερίου της σεζόν 2000-01 όμως μοιάζει… άπιαστη καθώς έπρεπε να φτάσει στο φινάλε του 1ου γύρου για να ηττηθεί και μάλιστα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκτός έδρας με 83-74.

Ενδιαφέρουν κι αυτά…

*Το Περιστέρι Βίκος Cola έφτασε στη νίκη παρότι ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση επιθετικών ριμπάουντ της περιόδου με πέντε, όσα είχε ο Άρης στο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ της προηγούμενης σεζόν.

*Παράλληλα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πήρε μόνο 14 πόντους μέσα από τη ρακέτα και ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση των πρώτων αγωνιστικών, αφού την ίδια είχε ο Κολοσσός H Hotels στο παιχνίδι του με τον Χολαργό.

*Κάνοντας όμως 10 κλεψίματα ισοφάρισε το ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος. Τόσα είχαν ακόμη χθες η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο και ο Προμηθέας στη Θεσσαλονίκη.

*Με την 344η εμφάνιση του στην Betshop Basket League, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου και μπήκε στην πρώτη 25άδα της σχετικής λίστας.

*Ο Ράιαν Χάροου κάνοντας έξι λάθη, ισοφάρισε τη μεγαλύτερη φετινή επίδοση καθώς την ίδια είχε σημειώσει ο Τάιρον Μπρέιζελτον στο παιχνίδι του Ήφαιστου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

*Από την πλευρά του Χολαργού, με τη μία ασίστ που είχε χθες ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ έφτασε τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ