Μπαχτσεσεχίρ – ΑΕΚ 65-75

Μπαχτσεσεχίρ – ΑΕΚ 65-75

Θετικό και το δεύτερο δείγμα της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να κερδίζουν με 75-65 την Μπαχτσεσεχίρ – Πρώτος σκόρερ ο Σαντ Ρος, μεγάλη εμφάνιση από τον Λάνγκφορντ

Με πρωταγωνιστές τους Χάουαρντ Σαντ Ρος και Κιθ Λάνγκφορντ η ΑΕΚ κέρδισε και το δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Τουρκία, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπαχτσεσεχίρ.

Η Ενωση παρουσίασε πολύ καλή εικόνα σε όλο το παιχνίδι και επικράτησε εύκολα με 75-65, δείχνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να ολοκληρώνει τον αγώνα με 19 πόντους, έχοντας 7/10 σουτ, ενώ παράλληλα «κατέβασε» 4 ριμπάουντ. Ο Κιθ Λάνγκφορντ από την πλευρά του είχε 18 πόντους και έκανε τον Ελληνα τεχνικό να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση. Πολύ καλός ήταν επίσης και ο Κέντρικ Ρέι, τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 7 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Μάρκους Σλότερ, Λίνος Χρυσικόπουλος, οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά ούτε ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος ξεκουράζεται ύστερα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, με τους Τούρκους να προηγούνται με 13-11. Η Ενωση μετά το πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με πρωταγωνιστές τους Χάουαρντ Σαντ Ρος και Κιθ Λάνγκφορντ, έφερε τούμπα το ματς και προηγήθηκε στο τέλος της περιόδου με 26-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε στην εξίσωση και ο Ρέι, με την ΑΕΚ στο τέλος του ημιχρόνου να ανεβάζει τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (43-31). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι του Δέδα πίεσαν, εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των παικτών της ΑΕΚ και κατάφεραν να μειώσουν στους 3 πόντους της διαφορά (55-58), ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ενωση επέστρεψε στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου και επικράτησε με 75-65.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 31-43, 55-58, 65-75.

Μπαχτσεσεχίρ (Δέδας): Γκόλντεν 6, Αρμάντ 2, Αλντινούγ 7 (1), Ερόλ 3 (1), Οζτζάν, Χάρντι 10 (2), Γκιουλσέν 4, Κλαρκ 5, Τζόνσον 14, Σενλί 14.

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Ρέι 10(2 τρ, 7 ασι), Τολιόπουλος 2, Λάνγκφορντ 18(1), Τσαλμπούρης 7, Κακλαμανάκης 4(10ρ), Γκίκας, Μαυροειδής 6, Σαντ Ρος 19(3), Ρογκαβόπουλος 2, Γιαννόπουλος 4, Γιάνκοβιτς 3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ