Κλοπ: «Αν με ρωτήσετε τι είναι ποδόσφαιρο, θα σας δείξω αυτή τη φωτογραφία»

Κλοπ: «Αν με ρωτήσετε τι είναι ποδόσφαιρο, θα σας δείξω αυτή τη φωτογραφία»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, με αφορμή τη σπουδαία νίκη του Κοσόβου με 2-1 κόντρα στην Τσεχία και την πρωτιά στον όμιλο των προκριματικών του Euro, ανάρτησε ένα συγκινητικό post στο facebook.

Το Κόσοβο εντυπωσιάζει στα προκριματικά του Euro 2020, καθώς είναι αήττητο μετά από 4 αγώνες και είναι πρώτο στη βαθμολογία του ομίλου του με 8 βαθμούς και μπροστά και από την Αγγλία, η οποία βέβαια έχει δύο ματς λιγότερα.

Σήμερα (7/9), το Κόσοβο επικράτησε με 2-1 της Τσεχίας και αποδεικνύει πως μέχρι τέλους θα διεκδικήσει μία θέση για τα τελικά του Euro 2020, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει μόλις στη δεύτερη προκριματική του διαδικασία. Υπενθυμίζεται πως στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 είχε πάρει μόλις έναν βαθμό.

Το πιο εντυπωσιακό όμως με το κρατίδιο από τα Βαλκάνια, είναι ότι είναι αήττητο από τις 9 Οκτωβρίου του 2017 και την ήττα με 2-0 από την Ισλανδία! Έκτοτε, μετράει 10-5-0, στατιστικό που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει τους πάντες!

Με αφορμή αυτή την τεράστια επιτυχία του Κοσόβου, το οποίο κάνει δυναμικότατο… μπάσιμο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Γιούργκεν Κλοπ ανέβασε μία πολύ όμορφη ανάρτηση στο facebook.

Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής:

«Αν με ρωτήσετε »Τι είναι ποδόσφαιρο;», θα σας δείξω αυτή τη φωτογραφία. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, δεν έχει σημασία από πού προέρχεσαι. Σημασία έχει η σκληρή δουλειά και να μην τα παρατάς ποτέ! Όμορφο παιχνίδι, σεβασμός».

Δείτε την ανάρτηση του Κλοπ, με μία φωτογραφία χωρισμένη σε δύο κομμάτια. Τους παίκτες του Κοσόβου το 1997 μέσα στη λάσπη και τη κακουχία από πάνω και το Κόσοβο του 2019 από κάτω, το οποίο πραγματοποιεί έναν άθλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ