Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ!

Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ!

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να αλλάξει την αρχική της άρνηση να πάρει εισιτήρια και έτσι ο Δικέφαλος θα έχει κόσμος στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Πριν λίγες μέρες, όταν έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, είχε γίνει γνωστό ότι ο Δικέφαλος δε θα ζητήσει να πάρει εισιτήρια, μετά από το περιστατικό με τη ρίψη μιας φωτοβολίδας (από έναν άγνωστο, ο οποίος βρίσκονταν ανάμεσα από τον κόσμο της ομάδας) στη νέα Σμύρνη.

Ωστόσο πριν λίγη ώρα έγινε νέα σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των στελεχών της ασφάλειας, όπου αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα ζητήσει τελικά εισιτήρια για την Κρήτη!

Το δίλημμα που τέθηκε στα στελέχη του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλο. Ωστόσο δεν ήθελαν να τιμωρήσουν τον πολύ κόσμο που θέλει να ακολουθεί την ομάδα παντού εξαιτίας του μεμονωμένου άσχημου περιστατικού στην κερκίδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο επίσημος Δικέφαλος στηρίζει πολλά στο πνεύμα συνεργασίας που δείχνουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι, αλλά διαμήνυσε ότι στο επόμενο «περίεργο» κρούσμα, ακόμη και αν αυτό είναι μικρό, θα σταματήσει να ζητάει εισιτήρια για τα εκτός έδρας ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ