Η πρόσκληση του Κούγια στον Ελ Καντουρί για τη Μύκονο!

Η πρόσκληση του Κούγια στον Ελ Καντουρί για τη Μύκονο!

Διαβάστε την απίστευτη εξέλιξη μιας τυχαίας συνάντησης του Κούγια με τον Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ.

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον… «μαγικό» κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «Metropolis» αποκάλυψε ότι είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αρκετό καιρό μετά το περσινό τους επεισόδιο στη Λάρισα. Η κατάληξη αυτής ήταν απίστευτη!

«Συνάντησα την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί είχα μια δουλειά. Εκεί είδα τα παιδιά της ομάδας όπως τον Βιεϊρίνια και άλλους», τόνισε ο Κούγιας και συνέχισε: «Βρήκα και τον Ελ Καντουρί και τον αγκάλιασα (γελούσε ο Βιεϊρίνια), αιφνιδιάστηκε, του είπα ποιος είμαι και του ζήτησα συγγνώμη για ότι έγινε. Και αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και τα βρήκαμε, ότι έγινε, ήταν θέμα έντασης. Τον κάλεσα μέχρι και στο σπίτι μου στη Μύκονο να τον φιλοξενήσω το καλοκαίρι αλλά και να τον πάω όπου θέλει με το σκάφος μου!».

Γιατί δεν έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ; «Θα ήταν ιδανικό να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει γεμίσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια αλλά και να ζητούσε ούτε και εμείς θα το δίναμε. Ο μοναδικός τρόπος να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΛ να υποβιβαστεί, είναι να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια. Βαθμολογικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα παρά μόνο με αφαιρέσεις βαθμών. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ανακουφισμένος με την απόφαση μου».

Για τον ΠΑΟΚ γενικά τόνισε: «Η οικογένεια Σαββίδη έχει κάνει κοσμογονία στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποί του και οι ίδιοι ενεργούν φέτος, αποτελούν μπροστάρηδες για την κοσμογονία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία. Μπορεί να έχει κάποια εύνοια από τη διαιτησία αλλά αυτή είχαν πάντα οι ισχυρές ομάδες. Ο τρόπος που διαχειρίζεται πλέον τους οπαδούς του δείχνει πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ