Άρης : Έτσι χάθηκε ο Βουό – Ο Μπαστακός στο προσκήνιο

Άρης : Έτσι χάθηκε ο Βουό – Ο Μπαστακός στο προσκήνιο

Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ Άρης για το ναυάγιο με Βουό, Η θέση των κίτρινων που κάνουν λόγο για αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του Ιβοριανού και του μάνατζέρ του.

Εντονη είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη για το θέμα του Πάρικ Βουό που αντί για το Βικελίδης, κατέληξε στο Γεντί Κουλέ και τον ΟΦΗ.

Οι κίτρινοι τα έχουν τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον μάνατζέρ του κ. Βραδέλη, κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι έχουν εκτεθεί απέναντι στον κόσμο τους, καθώς τις τελευταίες ημέρες, από πλευράς της ΠΑΕ, έβγαινε ότι μαζί με τη μεταγραφή του Αγγελου Χαντί, είναι τελειωμένη και αυτή του Ιβοριανού.

Τελικά ο πρώτος όντως ντύθηκε στα κίτρινα, όχι όμως και ο δεύτερος, ο οποίος επέστρεψε στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ Άρης: «Ο παίκτης και ο μάνατζερ αθέτησαν τη συμφωνία. Είχαμε καταλήξει στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Καρυπίδη και Βραδέλη στις 25 Ιανουαρίου, πριν καν ο Βουό μείνει ελεύθερος από τη Λαμία. Και ξαφνικά από χθες άρχισε μια διαδικασία νέας διαπραγμάτευσης σε ότι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του. Δεχτήκαμε να αυξηθούν οι αποδοχές του μια φορά και σήμερα το πρωί προέκυψε και νέα ανάλογη απαίτηση.

Δεν είναι δυνατόν να συρόμαστε από τέτοιες πρακτικές. Και μάλιστα ενημερωθήκαμε ότι παίκτης και μάνατζερ όχι μόνο αθέτησαν τη συμφωνία μας αλλά είχαν εισιτήρια να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο.

Η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό το αμέσως επόμενο διάστημα, παίκτης θα βρεθεί, ο Βουό δεν είναι ο μόνος επιθετικός που ήταν διαθέσιμος», λένε στις τάξεις του Άρη.

Πλέον ο Άρης στρέφει αλλού την προσοχή του και μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει, είναι αυτή του Μιχάλη Μπαστακού. Πάντως εντός της ημέρας, αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες, καθώς η μεταγραφική περίοδος οδεύει στο φινάλε της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ