Παναχαϊκή : Σε σχολεία της Πάτρας ο Κατσουράνης

Παναχαϊκή : Σε σχολεία της Πάτρας ο Κατσουράνης

Κοντά σε μικρούς μαθητές βρίσκεται η ομάδα της Πάτρας.

Κοντά στους μαθητές της Πάτρας, βρίσκεται η Παναχαϊκή. Την Τρίτη (27/2) ο Κώστας Κατσουράνης επισκέφθηκε ένα δημοτικό κι ένα νηπιαγωγείο και τους μίλησε για την ιστορία της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι Αχαιοί, προσπαθούν να προσελκύσουν νέους οπαδούς για την ομάδα και να τους φέρουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ: Το 39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και το 70ο Νηπιαγωγείο που συστεγάζονται επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος που «τρέχει» η ΠΑΕ Παναχαϊκή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τον Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής τον Διευθυντή Ηλία Γκοτσόπουλο.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης προβλήθηκε video από αγώνες της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στους μαθητές για την πλούσια ιστορία της Παναχαϊκής και το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μοίρασε στους μικρούς μαθητές δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα. Οι επισκέψεις σε Σχολεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ