Νέα εντός έδρας ήττα για τον Ηρακλή, έχασε βαθμούς ο Απόλλων Λάρισας

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Ηρακλή, έχασε βαθμούς ο Απόλλων Λάρισας

Ο Ηρακλής ηττήθηκε και πάλι στην έδρα του από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0 και έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Κόλλησε στο 0-0 ο Απόλλων Λάρισας με τη Δόξα Δράμας, έχασε βαθμούς και η Παναχαϊκή.

Νέα εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Ηρακλής με την ΑΕ Καραισκάκης να κερδίζει με 1-0 σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι Κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο ματς όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με τον Άλεξιτς κράτησε το αποτέλεσμα και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από τη Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής απο την άλλη έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή και φαίνεται πως χάνει το τρένο της ανόδου στη Super League.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στο ματς είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, ώσπου στο 38′ η μπάλα τους τιμώρησε, καθώς ο Άλεξιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής απλά δεν κατάφερε ενώ είχε τον έλεγχο να δημιουργήσει και τελικά τον κυρίευσε το άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει το παραμικρό. Το τελικό 0-1 άφησε πολύ πίσω τον Γηραιό, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 0-0

Χωρίς τέρματα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το ματς του Απόλλωνα με τη Δόξα Δράμας και οι πρωτοπόροι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στην κορυφή. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά χωρίς μεγάλες φάσεις. Το πρώτο 45λεπτο, δεν είχε κάποια ιδιαίτερα καλή στιγμή για τις δύο ομάδες και το 0-0 έμεινε, ενώ το δεύτερο μέρος είχε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου όταν ο Λούκας Ράμος έκανε ένα πολύ καλό σουτ και ο Μένκα παραχώρησε κόρνερ.

Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου 1-1

Ούτε η Παναχαϊκή κατάφερε να κερδίσει κι έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου, με την ομάδα της Αχαϊας να αξίζει τη νίκη αλλά να μην τα καταφέρνει. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν κλασικές ευκαιρίες στο 10′ και στο 28′, όμως τελικά στο 61ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Σουντουρά. Η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει και τελικά έσωσε τον βαθμό στο 85΄ με σουτ του Λουμπαρδέα.

Ανάσα πήραν τα Τρίκαλα στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο όπου και επικράτησαν με 2-0, ενώ ο Αιγινιακός έκανε την ανατροπή απέναντι στον Κισσαμικό εκτός έδρας όπου και έχανε με 2-0 αλλά το γύρισε σε 3-2. Στα υπόλοιπα ματς στο 0-0 έμειναν Αήττητος Σπάτων με την Σπάρτη, ενώ ο Βόλος νίκησε με 3-1 τον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο 8/12
Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-2
(59’ Έφορντ – 51’, 71’ Λινάρδος)

Κυριακή 9/12
Νέος Βόλος-Πλατανιάς 3-1
(12’ Γκαλίτσιος, 33’ Μάντζης, 44’ Γκαρσία – 56’ Μπιανκόνι)

AOX Κισσαμικός-Αιγινιακός 2-3
(17’ πεν. Αρναρέλης – 26’ πεν. Μαρκόφσκι, 45+1’ Παπαδόπουλος, 75’ Πέριτς)

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας 0-0

Αήττητος Σπάτων-Σπάρτη 0-0

Ηρακλής-Καραϊσκάκης 0-1

(38’ Αλέκσιτς)

Τρίκαλα-Ηρόδοτος 2-0
(11’ πεν. Σιμελίδης, 35’ πεν. Σταματάκος)

Παναχαϊκή-Απόλλων Πόντου 1-1
(86’ Λουμπαρδέας – 61’ Σουντούρα)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Σάββατο 15/12 – 15:00
Δόξα Δράμας – Ηρακλής (ΕΡΤ3)
Ηρόδοτος – Βόλος
Κέρκυρα – Τρίκαλα
Αιγινιακός – Εργοτέλης

Κυριακή 16/12 – 15:00
Σπάρτη – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)
Καραϊσκάκης – Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας
ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ