ΟΦΗ: Θα πορευθούν με προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου οι Κρητικοί

ΟΦΗ: Θα πορευθούν με προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστή την προσωρινή επταμελή διοίκηση Πρωτοδικείου που θα έχει ως ρόλο να οδηγήσει την ομάδα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, μετά την παραίτηση μελών της προηγούμενης διοίκησης.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον ΟΦΗ, καθώς μετά την παραίτηση μελών της απερχόμενης διοίκησης, οι Κρητικοί θα προχωρήσουν με προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η νέα διοίκηση αποτελείται θα αποτελείται από επτά μέλη και θα έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομάδα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, αλλά και τη ρύθμιση μερικών άμεσων ζητημάτων που απασχολούν την ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με μια 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει την πορεία της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η προσωρινή διοίκηση την οποία και απαρτίζουν γνωστοί φίλοι της ομάδας, ορίστηκε την Πέμπτη (11/1) το πρωί και ο αποκλειστικός της ρόλος θα είναι να οδηγήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , αλλά και τη ρύθμιση κάποιων άμεσων ζητημάτων που απασχολούν την ΠΑΕ.

Ο ορισμός προσωρινής διοίκησης, κρίθηκε σκόπιμος, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα της, λόγω παραιτήσεων, των μελών της.

Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι:

Κώστας Ζερβάκης

Δημήτρης Αποστολάκης

Γιάννης Φασομιτάκης

Γιώργος Αλετράς

Γιάννης Μαρκουλάκης

Χάρης Κοντοπυράκης

Μανόλης Γουρνιεζάκης

Στην κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι δικηγόροι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ζαχαρίας Λιπαράκης και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Λιονάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ