Αναβλήθηκε για το Σάββατο ο ημιτελικός Τζόκοβιτς – Τιεμ

Αναβλήθηκε για το Σάββατο ο ημιτελικός Τζόκοβιτς – Τιεμ

Η έντονη βροχόπτωση που πέφτει στο Παρίσι δεν άφησε να ολοκληρωθεί ο ημιτελικός του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντομινίκ Τιεμ, ο οποίος θα συνεχιστεί το Σάββατο.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Παρίσι και η έντονη βροχόπτωση δεν άφησαν να ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντομινίκ Τιεμ, με τους διοργανωτές να το αναβάλλουν για το Σάββατο.

Το παιχνίδι διεκόπη μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά τενιστικής δράσης, με τους δύο αθλητές να είναι στο 1-1 (6-2, 3-6), αλλά τον Αυστριακό να έχει πετύχει μπρέικ στο τρίτο σετ (3-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας σταμάτησε τρεις φορές, λόγω βροχής!

Η τρίτη τελικά ήταν και… φαρμακερή, με τους διοργανωτές να αναβάλλουν τελικά το παιχνίδι για το μεσημέρι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, το πρώτο σερβίς του Ντομινίκ Τιεμ θα γίνει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, με τον Τζόκοβιτς να ψάχνει την ανατροπή.

Η διακοπή και η μεταφορά του αγώνα για την επόμενη ημέρα ευνοεί τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 3-0 σετ του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μία μέρα περισσότερο από τον αντίπαλο που θα βρει στον τελικό.

Το… τιτίβισμα του Ρολάν Γκαρός για την αναβολή του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ