Το show του Τίμα απέναντι στη Νίζνι (vid)

Το show του Τίμα απέναντι στη Νίζνι (vid)

Ο Λετονός, ο οποίος έχει δοθεί στην Χίμκι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει 20 πόντους στο ματς με την Νίζνι και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια μεγάλη νίκη στην παράταση.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην «έπιασε», αλλά στην Χίμκι τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο λόγος για τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος δόθηκε από τους Πειραιώτες στην Χίμκι ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τη ρώσικη ομάδα.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Νίζνι σκόραρε 20 πόντους, βοηθώντας το συγκρότημα του Ρίμας Κουρτινάιτις να πάρει τη νίκη στην παράταση με 97-93.

Συγκεκριμένα, ο Λετονός φόργουορντ είχε 20 πόντους με 4/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 6/9 βολές, κατέβασε 5 ριμπάουντ και έδωσε μία 1 ασίστ, ενώ με δικό τρίποντο η Χίμκι έστειλε το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο.

Μια γεμάτη εμφάνιση από τον Τίμα, που έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και μαζί με τον Αλεξέι Σβεντ είναι τα πρώτα «βιολιά» για την Χίμκι. Ο Κουρτινάιτις τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με τον Λετονό να δικαιώνει απόλυτα τον Λιθουανό τεχνικό.

Δείτε την εμφάνιση του Τίμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ