ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-1

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-1

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Παγκρήτιο», σε φιλικό ματς υπό την παρουσία 3.000 οπαδών του, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Χρήστου Αραβίδη με τη φανέλα των Κρητικών.

Υπό το βλέμμα περίπου 3.000 οπαδών του, ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Παγκρήτιο». Το σκορ άνοιξε υπέρ της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου με αυτογκόλ του Πετσόνι στο 5′, ενώ τα γκολ των γηπεδούχων διπλασιάστηκαν στο 48′ με τακουνάκι του Βουό, λίγα δευτερόλεπτα μετά από μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πλατέλλα.

Στο 54′ ο Έιλερς μείωσε με ωραίο σουτ από θέσης εκτός περιοχής και εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αν και ο ΟΦΗ είχε μπει δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 67′ πέρασε στο παιχνίδι και ο Χρήστος Αραβίδης, πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Στρέζο κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά τον Κοροβέση, δεξιά τον Μπολάκη, τους Παπάζογλου και Ποτουρίδη στα στόπερ. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Παπαστεριανός, Μεγιάδο και Νέιρα, ενώ στα άκρα οι Κουτσιανικούλης (δεξία) και Σασί (αριστερά), πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βουό.

Από την πλευρά του, ο Βαλεριέν Ισμαέλ παρέταξε την ομάδα του με τους Βάσιτς στο τέρμα, τον Στάθη στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Κύργια, Πετσόνι και Τζανετόπουλο στην τριάδα της άμυνας και τον Κοντοέ στα αριστερά, τους Ναδάλες και Γκονζάλες μπροστά και τον Καλλέργη, με τον Μπεντινέλι να πλαισιώνει τον Ελ Χέλβε στην κορυφή.

ΟΦΗ: Στρέζος (46’ Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46’ Δεληγιαννίδης), Βουό (67′ Αραβίδης), Παπαστεριανός (46’ Οικονόμου), Παπάζογλου (46’ Φαζός), Μεγιάδο (46’ Κυριακίδης), Σασί (46’ Ντίνας), Κοροβέσης (46’ Κοιλιάρας 89′ Νοικοκυράκης), Μπολάκης (46’ Αργυρόπουλος), Νέιρα (46’ Πλατέλλας), Ποτουρίδης (61’ Νάστος).

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Πετσόνι (46’ Βαφέας), Τζανετόπουλος (46’ Βλάχος), Κοντοές (65’ Σουλτζ), Ναδάλες, Γκονζάλες, Καλλέργης (46’ Άιλερς), Μπεντινέλι (65’ Γκίνο), Ελ Χέλβε (71’ Ρόσι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ