Οι τρεις όροι του Μαρτίνς για την επιστροφή…

Οι τρεις όροι του Μαρτίνς για την επιστροφή…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις... κατ' οίκον προπονήσεις, αλλά έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν. Και το μήνυμα του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο.

Ολα δείχνουν ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν κανονικά. Εστω κι αν αυτό συμβεί στα τέλη Ιουνίου. Κάτι που αποτελεί σφοδρή επιθυμία όλων των συλλόγων και των ιθυνόντων των πρωταθλημάτων. Και για οικονομικούς, αλλά και για… πρακτικούς λόγους (πρωταθλητής, θέσεις Ευρώπης, υποβιβασμοί, τηλεοπτικά μερίσματα κλπ). Και αυτό προφανώς αφορά και στη Super League.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού και παράλληλα προετοιμάζονται για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Οποτε αυτό συμβεί. Με το βασικότερο μέλημα του προπονητή των Πειραιωτών να είναι η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Κάτι που φαντάζει έως και.. ουτοπικό αυτή τη στιγμή, με βάση την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τις απαγορεύσεις και ό,τι έχει ακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα.

Κι ομως, ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν όλους τους ποδοσφαιριστές τους ότι πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες που έχουν λάβει από το τεχνικό επιτελείο, να κάνουν καθημερινές και εντατικές ατομικές προπονήσεις και να διατηρηθούν σε όλο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Προφανώς αυτό δεν είναι εύκολο, ειδικά από τη στιγμη που το… μενού της προπόνησής είναι εκ των πραγμάτων πολύ περιορισμένο. Αλλά οι κανόνες που έχουν τεθεί από τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του είναι πολύ συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι.

* Ολοι οι παίκτες οφείλουν να προπονούνται εντατικά και να ακολοθούν κατά γράμμα τις οδηγίες και το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί από τους προπονητές και γυμναστές.

* Ολοι οφείλουν να ακολουθούν με ευλάβεια το πρόγραμμα διατροφής που τους έχει δώσει ο διατροφολόγος Ερνάνι Γκόμες και να καταγράφουν το σωματικό τους βάρους ηλεκτρονικά, ώστε να ελέγχει ο συνεργάτης του Μαρτινς εάν τα πηγαίνουν καλά ή όχι.

* Να παραμενουν στα σπίτια τους, ασφαλείς και όσο πιο… μακριά γίνεται από τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του Μαρτινς προς τους ποδοσφαιριστές του είναι πολύ ξεκάθαρο: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, σε όλη την Ευρώπη. Εμείς υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι όταν γυρίσουμε στις υποχρεώσεις μας. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμη και ο καθένας από εσάς πρέπει να έχει επαγγελματισμό και να προσέχει τον εαυτό του και το σώμα του».

Ηδη στις επαφές που γίνονται σε διεθνές επίπεδο, οι ομάδες έχουν ζητήσει ένα μικρό περιθώριο, για να «μαζευτούν» ξανά και μετά να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Και όπως σημειώνεται, αυτό δεδομένα θα δοθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ