Πανέτοιμες οι Ερυθρόλευκες για τον πρώτο τελικό με την Μπούρσα

Πανέτοιμες οι Ερυθρόλευκες για τον πρώτο τελικό με την Μπούρσα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ με την τούρκικη ομάδα (04/04, 18:30) - Το ματς είναι sold out και το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την προετοιμασία της για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ απέναντι στην Μπούρσα (04/04, 18:30).

Οι Ερυθρόλευκες την Τρίτη (03/04) προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και πλέον είναι πανέτοιμες για την αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα. Σε αυτή μεγάλη μάχη οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα έχουν τη βοήθεια εκατοντάδων φιλάθλων τους, οι οποίοι έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα και το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας βρίσκονται για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και μάλιστα αντιμετωπίζουν και πάλι την Μπούρσα. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς φέτος θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την τούρκικη ομάδα και να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Την αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπούρσα αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ