ΑΕΚ: Ανανέωσε Μαυροειδή με ένα τρομερό βίντεο (Pic, vid)

ΑΕΚ: Ανανέωσε Μαυροειδή με ένα τρομερό βίντεο (Pic, vid)

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση της για τη νέα σεζόν και αυτή τη φορά το κάνει... εκ των έσω καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του Δημήτρη Μαυροειδή.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν και την Τρίτη (16/8) προχώρησε σε νέα σημαντική κίνηση η οποία δεν αφορά όμως σε προσθήκη αλλά σε παραμονή.

Συγκεκριμένα, η Ένωση ανακοίνωσε, μέσω ενός τρομερού βίντεο, πως θα συνεχίσει στην ομάδα ένας από τους πιο σημαντικούς της παίκτες, ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Διαβάστε επίσης: Η Βοσνία έλαβε χρηματοδότηση και θα αγωνιστεί στο Eurobasket

Η ΑΕΚ μάλιστα γνωστοποίησε το γεγονός με έναν αν μη τι άλλο ευφάνταστο τρόπο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μαυροειδή που τονίζει χαρακτηριστικά πως θα παίζει μέχρι να… σβέσει ο ήλιος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ