Με Ιτούδη και Καλάθη στην Κρήτη για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ

Με Ιτούδη και Καλάθη στην Κρήτη για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ

Τη Λετονία υποδέχεται απόψε στα «Δύο Αοράκια» η Εθνική και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ του 2023. Με ιδιωτική πτήση στην Κρήτη από τα ξημερώματα Ιτούδης και Καλάθης

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ υποδέχεται απόψε στις 19:00 την Λετονία στα «Δύο Αοράκια» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και θέλει να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση για την τελική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/11) μαζί με τον Νικ Καλάθη με ιδιωτική πτήση στην Κρήτη και θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής, σε ένα σημαντικό ματς για τη «γαλανόλευκη» στην προσπάθεια της να βρεθεί το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο.

Αυτό που πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να κλειδώσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, είναι να κάνει δύο νίκες στους αγώνες με Λετονία και Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης: Σε αναμμένα κάρβουνα οι Μπακς με Γιάννη – Εκτός και με τους Σπερς

Στο αποψινό παιχνίδι η Εθνική δεν θα έχει στη διάθεση τους μεγάλους αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ που είχε το καλοκαίρι, ωστόσο τη 12άδα πλαισιώνουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην Κρήτη για το ματς με τη Λετονία είναι οι

Νικ Καλάθης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Κωστής Γόντικας, Γιώργο Τσαλμπούρης, Νίκος Γκίκα, Χάρης Γιαννόπουλος και Όμηρο Νετζήπογλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ