Αν όμως ήταν αδερφός, του ρεπόρτερ Πατατάκια;

Αν όμως ήταν αδερφός, του ρεπόρτερ Πατατάκια;

Όσα κι αν τους έχει γράψει ο Παπαθεοδώρου δεν τους αποκάλεσε ποτέ ομάδα απάτη, σε αντίθεση με τον εταίρο τους...

Η οπαδική εγκεφαλική μαλάκυνση στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο.

Με χθεσινή ανακοίνωση η ορίτζιναλ αντιτίθεται στη φημολογούμενη συμφωνία της ομάδας τους με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, όχι επειδή είναι κακός προπονητής, αλλά γιατί είναι αδερφός του δημοσιογράφου που κονομάει ρούβλια και πολεμά την ομάδα τους, όπως λένε. Ενδεχομένως ο Βασίλης να είναι και μαστροπός, παιδεραστής, έμπορος όπλων, ναρκωτικών, ίσως να την πίνει κι ο ίδιος.

Αν ήταν κάτι από τα παραπάνω, δε θα τους ενοχλούσε καθόλου!

«Το θέμα είναι αν αξίζει ως προπονητής» θα απαντούσαν, συμπληρώνοντας πως «κανένας δε μπορεί να χρεώνεται συμπεριφορές άλλων, πόσο δε συγγενών, διότι δεν τους επέλεξε, τους βρήκε έτοιμους..» .

Τώρα όμως το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για τον αδερφό του αδερφού, οπότε η εναλλακτική που έχει, είναι να τον αλλάξει. Να βάλει αγγελία στο διαδίκτυο και να βρει άλλον ή μια οικογένεια να τον υιοθετήσει, τόσες άτεκνες υπάρχουν, ας βρει μια και να απαρνηθεί τις ρίζες του.

Η αρχική αναφορά αφορούσε γενικά τους οπαδούς και όχι το συγκεκριμένο σύνδεσμο, διότι η μαλάκυνση δεν είναι δικό τους προνόμιο.

Το ίδιο κάναμε κι εμείς με τον ίδιο προπονητή δυο χρόνια πριν, τον κράζαμε επειδή ήταν αδερφός του αδερφού του, που ως Αθηναίος κυκλοφορεί με Αθηναϊκές πινακίδες. Και σύμφωνα με τα αποφθέγματα του μέντορα μας Μπάμπη Σουγιά, όποιος έχει πινακίδες από την Αθήνα είναι μίασμα. Όχι δεν πρέπει να συνεργαζόμαστε μαζί του, αλλά ούτε χειραψία αξίζει.

Τα ίδια και χειρότερα θα γίνονταν και με τους γαύρους, σε περίπτωση που υπήρχε προοπτική να συνεργαστούν με τον Παπαθεοδώρου.

Πολλοί ίσως εκλάβουν ανάλογες συμπεριφορές ως δείγμα αυθεντικού οπαδισμού, στην πραγματικότητα όμως είναι γιαλαντζί, γι αυτό και τις αποστρέφομαι.

Διότι αν ο Παπαθεοδώρου έπαιρνε πρωτάθλημα  ή έκανε μια σπουδαία επιτυχία, οι οπαδοί θα τον αποθέωναν, σωστά; Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ξεχνούσαν και τον αδερφό του και τα ρούβλια που λένε και τον πόλεμο, τα πάντα όλα.

Όπως θα έκαναν τούμπες σε περίπτωση που διάβαζαν πως ο Τζάμπας έπαψε να είναι Τζάμπας και τα σκάει χοντρά για να φέρει στην ομάδα τους τον Φορτούνη, που πέρσι τους έκανε χειρονομίες.

Για τον κανονικό Φορτούνη θα μιλούσαμε μάλιστα, όχι για τον αδερφό του…

Κι εμείς σταβοστομιάζαμε όταν ήρθε, στο τέλος όμως αποθεώθηκε γιατί ο άνθρωπος ήταν άξιος κι έκανε δουλειά. Τις νίκες που έκανε τις πανηγυρίζαμε, ούτε δυσφορούσαμε, ούτε καθόμασταν αδιάφοροι στην κερκίδα.

Ε λοιπόν αυτό δε μπορώ, αυτό θεωρώ ως ορισμό της δηθενιάς.

Δε σου λέω να πας και να πετάς πέτρες επειδή κάποιος που θεωρείς ανεπιθύμητο φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σου, άπαξ και τον αποκηρύξεις όμως, η μπάλα παίρνει κάθε μεγάλη στιγμή που θα σου χαρίσει.

Αφού δε θες τον Ηλία και του χρεώνεις τις πράξεις του αδερφού του, η αποθέωση που θα γνωρίσει σε κάποια επιτυχία θα αντανακλάται και στον αδερφό του!

Σηκώνοντας τον στους ώμους, σηκώνεις εμμέσως και τον αδερφό του και τα ρούβλια και την πολεμική που του χρεώνεις, εσύ τους ταύτισες…

Ειδικά η περίπτωση των χάρτινων πάντως, συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία.

Τους χαλάει ο Παπαθεοδώρου και την πληρώνει για λογαριασμό του αδερφού του, τη στιγμή που οι ίδιοι προχωρούν αγκαζέ με τον Βαγγέλα, που αποκαλούσε τον Τζάμπα λαθρέμπορο και την ομάδα τους «απάτη» που έχει φεσώσει όλο τον κόσμο.

Και το Τζάμπας όπως αποκαλώ τον πρόεδρο τους, αποτελεί πνευματικό δικαίωμα του Βαγγέλα, αυτός τον αποκάλεσε πρώτος τζάμπα μάγκα και τζάμπα ευεργέτη.

Στην ιστοσελίδα του Παπαθεοδώρου ουδέποτε γράφτηκαν τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί για την ομάδα τους ή κάποιο στέλεχος της.

Τους άσκησε κριτική, καλή τη πίστει θα πω και υπερβολική και άδικη και προβοκατόρικη και ότι γουστάρει ο καθένας.

Τον Τζάμπα πάντως δεν τον αποκάλεσε ποτέ λαθρέμπορο, ούτε την ομάδα τους απάτη, σε αντίθεση με τον εταίρο τους.

Περασμένα ξεχασμένα όμως, με το Βαγγελα μόνιασαν, έγιναν ότι ο Τσίπρας με τον Καμμένο, στον Παπαθεοδώρου το κρατάνε Μανιάτικο και την πληρώνει ο αδερφός του…

ΥΓ. Όπως και σε κάθε συνομοταξία έτσι και σε αυτήν των δημοσιογράφων, θα βρεις καλούς, κακούς, αστείους, γλείφτες, καιροσκόπους, έντιμους και λαμόγια.

Κανένας δημοσιογράφος όμως δε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ομάδα, ειδικά σε κάποια που δεν υποστηρίζει ρεπορταζιακά.

Όλες οι ομάδες δέχονται πόλεμο ή «πόλεμο» από κάποια ΜΜΕ, το ίδιο ισχύει για το γαύρο, όπως και τον ΠΑΟΚ που υφίσταται συνεχώς επιθέσεις από ΠΟΚεμον ΜΜΕ, ε και;

Επηρεάστηκε κάπου η πορεία της ομάδας, επειδή του έγραφαν διάφορα;

Το μόνο που μπορεί ένας δημοσιογράφος είναι να αναδείξει ένα πρόβλημα, που σημαίνει πως αυτό προϋπάρχει, άρα δεν το γέννησε εκείνος.

Πιθανόν να γράψει και ψέματα, αυτά όμως έχουν κοντά ποδάρια, καμμία στοχοποίηση δε γίνεται να βασιστεί σε αυτά. Υποχρεωτικά κάτι θα προϋπάρχει, το οποίο δε μπορεί να το γεννήσει ο δημοσιογράφος.

Το μόνο κακό που μπορεί στ΄αλήθεια να κάνει, είναι να κρύβει την αλήθεια, τα υφιστάμενα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες.

Όσα κι αν γράφει το κάθε sdna σε βάρος οποιοδήποτε λοιπόν, το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει σε εκείνον που αποφασίζει για λογαριασμό του χάρτου.

Η αγωνιστική κατάντια τους, έχει ένα ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Τζάμπας!

Αν υπάρχουν κάποιοι που μεγιστοποιούν το πρόβλημα είναι τα χάρτινα παπαγαλάκια, που αντί κριτικής και ανάδειξης της πηγής των προβλημάτων, κάνουν μούγκα στη στρούγκα, με αντάλλαγμα ένα πιάτο αρακά.

Αυτοί είναι συνυπεύθυνοι, ο Παπαθεοδώρου άλλωστε θεωρείται εχθρός, ποιος να τον πιστέψει;

Σε περίπτωση όμως που ο αδερφός του πατατάκια ήταν προπονητής και τον έφερναν στο χαρτί, θα τον σήκωναν στους ώμους!

Δεν πα να ήταν και προπονητής χαντμπολ, αρκεί που θα ήταν δικό τους παιδί.

Τι κι αν το δικό τους παιδί σιγοντάρει την δική τους τύφλωση, για το πιάτο αρακά που λέγαμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ