Χειρουργείο για Άαρον Γουάιτ, το μήνυμα που έστειλε (pic)

Χειρουργείο για Άαρον Γουάιτ, το μήνυμα που έστειλε (pic)

Ο Άαρον Γουάιτ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο για τη συμπαράσταση που του έδειξε

Κατά τη διάρκεια του Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός, ο Άαρον Γουάιτ υπέστη έναν τρομακτικό τραυματισμό στην προσπάθειά του να κρατηθεί από τη στεφάνη μετά από ένα κάρφωμα με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο παρκέ χτυπώντας το χέρι του και ματώνοντας το πρόσωπό του.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του τριφυλλιού, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, ενώ μέσω των social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και τη συμπαράσταση. Υποβλήθηκα ήδη χθες βράδυ σε πετυχημένη επέμβαση και θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στα παρκέ. Δεν είναι ο τρόπος που ήθελα να αρχίσει η σεζόν για μένα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Ερυθρό Αστέρα», ήταν τα λόγια του Γουάιτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ