Σ΄ ενόχλησαν τα πταίσματα (;) Καραπαπά, όχι οι κακουργηματικές κατηγορίες;

Σ΄ ενόχλησαν τα πταίσματα (;) Καραπαπά, όχι οι κακουργηματικές κατηγορίες;

Όταν ο ξεπεσμένος πρώην πλανητάρχης συμπράττει με χαρτί και βάζελο, για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, σημαίνει πως ο τελευταίος είναι πανίσχυρος.

Σταχυολογώ εκφράσεις Καραπαπά από τη χθεσινή λεκτική επίθεση στον Μ. Γκαγκάτση, που εκτός από την ιδιότητα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέδειξαν και αυτήν του συλλέκτη bacalaureat!

«Πέρσι μας έλεγες ότι δεν θα φτάσει το πούλμαν στο αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον πρόεδρο; Εσύ πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα διευθύνων σύμβουλος, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου»

Φοβερό επιχείρημα δε λέω, η λίγκα είναι συνεταιρισμός ΠΑΕ για το καλό του ποδοσφαίρου υποτίθεται και το κριτήριο της ψήφου δεν είναι οι πράξεις, οι ικανότητες και οι προδιαγραφές του καθενός, αλλά τι είπε -αν τα είπε- κάπου και προφανώς όχι δημόσια.

Αργά τα θυμήθηκε, έπρεπε να τα επικαλεστεί πέρσι, θα είχαν έναν ακόμα λόγο να τρέξουν στο Διαβαλκανικό, για προληπτικούς λόγους. Άρα και πιο αληθοφανή, από την παρολίγον εκτέλεση του -για- Όσκαρ.

Μια χαρά θα τους καθόταν πάντως ο Μάκης, προέβλεψε πως το πούλμαν δε θα φτάσει στο αεροδρόμιο και τελικά έφτασε, ενώ δεν προέβλεψε τον τραυματισμό του προπονητή τους. Ποιος δε θα ήθελε κάποιον που έχει μηδέν στα δυο, για να τον δουλεύει όποτε θέλει;.

Όσο για τον πατέρα του και το χαρτί την ίδια άποψη είχε στην πρόσφατη ψηφοφορία στη λίγκα, γιατί άραγε προτίμησε Λυσσάνδρου;

«Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά και ένας εδώ δεν μιλάει. Είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γαμήσεις από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις, που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα.»

Εξ όσων γνωρίζω, ο Μάκης δεν έχει facebook, πως να κάνει άραγε live μετάδοση;

Τρία χρόνια, γιατί δε μιλούσε ο ίδιος, τώρα ανακάλυψε τον…κοριό;

Η ίδια απορία ισχύει και για το βίντεο, γιατί άραγε δεν έγραψε ο ίδιος βίντεο, να απολαύσουμε όλοι αυτό που αποκαλεί ξεβράκωμα;

Όσο για τον Αγραφιώτη, είναι σα να λέμε πως ο Βαγγέλας αποκάλυψε την πρόθεση του να γ@μ@σει τον ΠΑΟΚ, στον Γιώργο Σαββίδη.

Για να κλείσω την ενότητα κάνοντας αβάντα στο μέσο που διαβάζετε, το to10.gr είχε σε αποκλειστική αποκλειστικότητα όπως θα ΄λεγε κι ο Μητσικώστας, το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, λογικά κάποιος παριστάμενος θα του το σφύριξε!

Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;

«Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου, όπως στη Θεσσαλονίκη, που έστησες ολόκληρο τσίρκο στο γήπεδο, για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη να μπει»!

Το μόνο τσίρκο που θυμάμαι από εκείνο το παιγνίδι, ήταν κάτι ταλαίπωροι με κόκκινες φανέλες, που έψαχναν να βρουν τη μπάλα.

Είχα δει κι ένα την προηγούμενη χρονιά με κάποιον που έκανε τον ετοιμοθάνατο, αν και δε μου φάνηκε για στημένο, απλώς ο κυρ Σάββας φημίζεται για την ετοιμολογία του.

Θα συμφωνήσω πάντως στην αναφορά για τους αστυνομικούς υπαλλήλους στη Θεσσαλονίκη, πρότυπα τους πρέπει να γίνουν οι αντίστοιχοι του Πειραιά, που παρανόμως εξαφανίζουν βίντεο.

Επισημαίνω πως η απαγόρευση εισόδου στον Βαγγέλα που ήταν ήταν στ΄ αλήθεια έργο Γκαγκάτση, αφορούσε τα αποδυτήρια, αφού χρειαζόταν ειδική διαπίστευση εισόδου για τον καθένα. Στο γήπεδο πέρασε κανονικά, έκατσε στη σουίτα, είδε και απήλθε, ίσως και για το Διαβαλκανικό μετά το τρίμπαλο…

Συνοψίζοντας, ο Καραπαπάς  θεώρησε αδιανόητο να γίνει ο Γκαγκάτσης πρόεδρος του συνεταιρισμού, επειδή δίνει ραπόρτο όπως λέει στο sdna και δεν επέτρεψε στον ηγέτη της ομάδας του να βολτάρει παράτυπα στα αποδυτήρια.

Προτίμησε λοιπόν τον προτεινόμενο από εκείνον που αποκάλεσε τον ίδιο ηγέτη, καταστροφέα του ποδοσφαίρου, κατηγορώντας τον ότι στήνει παιγνίδια και κονομάει στις πλάτες της ομάδας του, που τον φωτογράφισε ως αυτουργό των επιθέσεων στο καφέ του Τζαβέλλα, στο φούρνο του Κωνσταντινέα, στους δημοσιογράφους Βασιλαρά,  Ασβεστά, Τομαρά κλπ

Όσοι έχουν ασθενή μνήμη, μπορούν να ανατρέξουν σε συνέντευξη τύπου του Τζάμπα, στις 20/11/2014.

Σε ελεύθερη μετάφραση, ο Καραπαπάς συνέπραξε με τον εργοδότη του Λυσσάνδρου που απηύθυνε κατηγορίες κακουργηματικής φύσεως στον Τζάμπα, αντί του Γκαγκάτση που ακόμα κι αν ισχύουν όσα του χρέωσε, δεν είναι ούτε πταισματάκια.

Πριν αναρωτηθεί πόσους έπεισε με τους ισχυρισμούς του, ας απευθυνθεί στον καθρέφτη του. Είναι δεδομένο ότι θα διαπιστώσει πως ούτε ο Κώστας πείστηκε από τον Καραπαπά.

Η αλήθεια βρίσκεται στις δηλώσεις του Γκαγκάτση, που μίλησε για σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, ενδεικτικό της αδυναμίας ενός εκάστου, να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ.

Κάποτε ο γαύρος ήταν πανίσχυρος, ήταν ότι και η Αμερική για ολόκληρο τον κόσμο.

Κανονικός πλανητάρχης, έλυνε κι έδενε σε λίγκες, ΕΠΟ, ΚΕΔ, δικαιοδοτικά όργανα. ήταν κράτος εν κράτει!

Αυτός ο ξεπεσμένος πρώην πλανητάρχης λοιπόν, έπρεπε να συνασπιστεί με χαρτί και τον παραπαίοντα Αλαφούζο, για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ με δυο ψήφους διαφορά.

Σα να λέμε πως για να κάνει πόλεμο η Αμερική, πρέπει να συνδράμει η Μαδαγασκάρη κι η Νέα Ζηλανδία, παρέα με το Λουξεμβούργο, αν λάβουμε υπόψιν πως δίπλα στο ΠΟΚ, βρέθηκε και ο παραδοσιακά ανεξάρτητος σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο «ο Άρης».

Δε χρειάζεται να μάθουμε με ποιον σκοπεύει πολεμήσει, είναι προφανές πως μιλάμε για Κίνα-Ρωσία ή κάποιον εξωγήινο στρατό στη χειρότερη, ίσως και Άτλαντες που επανεμφανίστηκαν.

ΥΓ.  Οι επιλογές των διοικήσεων ναι μεν στιγματίζουν ολόκληρες τις ομάδες, δεν είναι υποχρεωτικό όμως να τις επικροτεί και το κοινό τους. Ακόμα και η σιωπή, συνιστά αποδοχή

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν κι αυτό είναι κάτι που καταγράφηκε..

Όπως και οι πανηγυρισμοί εκείνων που ο ισχυρός άνδρας τους χρέωνε τα μύρια όσα στο νυν δεκανίκι τους, κάποια από τα οποία υπενθύμισα.

Θα μου πεις πως οι ίδιοι έφτασαν στο έσχατο σημείο ξεπεσμού, να πάρουν γαύρικο πρωτάθλημα στα χαρτιά πέρσι και να το πανηγυρίσουν, ενώ κάποτε κατηγορούσαν τους γαύρους..

Για την τοπική μειονότητα τα σχόλια είναι περιττά και αντιμετωπίζεται με κατανόηση,  κάποιος που κινδυνεύει να πεθάνει από την πείνα άλλωστε, έχει ελαφρυντικά όταν προσπαθεί να εξασφαλίσει, ένα πιάτο φαΐ για αύριο.

Εξ ου και δεν τον συμπεριέλαβα στη σύμπραξη, συμπράττεις όταν έχεις μια οντότητα, όχι όταν υπακούς τυφλά τις διαταγές του αφεντικού σου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ