Μποροβήλος : «Το σημαντικό είναι ότι θα δούμε μπάλα»

Μποροβήλος : «Το σημαντικό είναι ότι θα δούμε μπάλα»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης για την απόφαση της Λίγκας να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα, και οι σκέψεις αναβολής να μπουν στο συρτάρι παρά τη διαφορά με την ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και η διαφορά της Super League με την ΕΠΟ, αναφορικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος της περιόδου και κυρίως με το μπαράζ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον 2ο της Β’ Εθνικής θα λυθεί στα πειθαρχικά όργανα.

«Η Super League εμμένει στη δική της προκήρυξη και με νομικά επιχειρήματα, θα επιχειρήσουμε να βρούμε το δίκιο μας γιατί η δική μας προκήρυξη έπρεπε να εγκριθεί ως είχε τη στιγμή που δεν υπήρχε μία άλλη προκήρυξη από τη Football League. Πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της απόφασης της ΕΠΟ» δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας, την Παρασκευή (24/8).

«Το σημαντικό είναι ότι θα δούμε μπάλα γιατί σε διαφορετική περίπτωση το ποδόσφαιρο θα δέχονταν μία πολύ σοβαρή μαχαιριά αν αύριο δεν είχαμε πρωτάθλημα. Έτσι, όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, το να ξεκινήσει ή να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κρέμονταν σε μία κλωστή. Θέλω να πιστεύω ότι η απόφαση που πάρθηκε βοηθάει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι το δάσος και όχι το δέντρο. Υπήρχαν απόψεις και απόψεις και γι’ αυτό το συμβούλιο της Λίγκας διήρκεσε τόση ώρα. Στο τέλος όμως, νομίζω ότι βγήκαμε όλοι ενωμένοι και με την ίδια άποψη κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό, έστω μέσα από αυτή την περιπέτεια» υποστήριξε ακόμη, ο Γ. Μποροβήλος και συμπλήρωσε… «Αλλοίμονο αν ο καθένας κοιτάζει πέρα από το κοινό καλό, τα στενά δικά του συμφέροντα τα οποία σαφώς και πρέπει να κοιτάζει εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκτός αγωνιστικού χώρου, μόνο καλό έχουμε να κερδίσουμε όλοι, αν κοιτάμε το πώς πρέπει να λειτουργούμε ως ποδόσφαιρο. Σε μία διοργάνωση πρέπει από την αρχή να υπάρχουν κανόνες και να μην περνάει ο καιρός χωρίς αυτά να έχουν αποσαφηνιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ